piter - grzybobranie 17 wrz 2013, wtorek

sezony 2013 0916-0922 WM dolnośląskie #174 (37 fot.) kujawsko-pomorskie #49 (10 fot.) lubelskie #63 (12 fot.) łódzkie #101 (22 fot.) lubuskie #47 (2 fot.) małopolskie #101 (20 fot.) mazowieckie #126 (26 fot.) opolskie #71 (17 fot.) podkarpackie #79 (21 fot.) podlaskie #10 (4 fot.) pomorskie #49 (7 fot.) świętokrzyskie #42 (7 fot.) śląskie #176 (40 fot.) warmińsko-mazurskie #22 (9 fot.) wielkopolskie #147 (16 fot.) zachodniopomorskie #60 (10 fot.) woj. nieokreślone #27 (4 fot.) zagranica #2 (2 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
© fotografia została załączona przez informatora o grzybobraniu; z pytaniem o jej wykorzystanie poza ramami systemu monitorowania występowania grzybów grzyby.pl należy kontaktować się bezpośrednio z autorem fotografii a nie ze mną (kontaktu do autora zdjęcia zwykle nie posiadam)
Pierwszy raz w tym roku odwiedziłem miejscówkę oddaloną o 30 km od miejsca zamieszkania. Moim oczom ukazał się wycięty las! Po miejscówce pomyślałem... Nic bardziej mylnego :) 13 pięknych borowików na przestrzeni 10 metrów, szok! Nie jestem brzybiarzem z krwi i kości dlatego dzisiejszy widok baaaardzo mnie ucieszył a wręcz zszokował. Poza tym 3 podrzybki w innym miejscu ale godzina była późna i w lesie zaczęło robić sie ciemno. Powtórka w czwartek mam nadzieje, że równie owocna.
sezony 2013 0916-0922 WM dolnośląskie #174 (37 fot.) kujawsko-pomorskie #49 (10 fot.) lubelskie #63 (12 fot.) łódzkie #101 (22 fot.) lubuskie #47 (2 fot.) małopolskie #101 (20 fot.) mazowieckie #126 (26 fot.) opolskie #71 (17 fot.) podkarpackie #79 (21 fot.) podlaskie #10 (4 fot.) pomorskie #49 (7 fot.) świętokrzyskie #42 (7 fot.) śląskie #176 (40 fot.) warmińsko-mazurskie #22 (9 fot.) wielkopolskie #147 (16 fot.) zachodniopomorskie #60 (10 fot.) woj. nieokreślone #27 (4 fot.) zagranica #2 (2 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

piter - grzybobranie 17 wrz 2013, wtorek

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji