kujawsko-pomorskie - grzybobrania od 27 paź. do 9 lis. 2008

sezony 2008 1027-1109 dolnośląskie #11 kujawsko-pomorskie #3 lubelskie #3 łódzkie #8 lubuskie #12 małopolskie #12 mazowieckie #9 opolskie #1 podkarpackie #8 podlaskie #1 pomorskie #3 świętokrzyskie #2 śląskie #17 warmińsko-mazurskie #1 wielkopolskie #10 zachodniopomorskie #4 woj. nieokreślone #1 aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
Po zalogowaniu jest tu pokazany plan województwa z naniesionymi miejscowościami doniesień.
pow. Bydgoszcz
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
29 paź 2008, środa
dnly 2008.11.3 20:51

mm — ok. 137 na godzinę
kozaki rydze podgrzybki

pow. inowrocławski
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
2 lis 2008, niedziela
Mikelis 2008.11.2 20:42

mm — ok. 35 na godzinę
Bardzo wilgotno i chłodno. Grzybów jeszcze jest sporo, lecz, zwłaszcza maślaki i podgrzybki kiepskiej jakości. Znacznie lepiej reprezentują się grzyby blaszkowe takie, jak: czubajka kania, mleczaj rydz, gąska zielonka czy kurka.

pow. tucholski
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
2 lis 2008, niedziela
Nairda 2008.11.3 11:49

mm — ok. 30 na godzinę
W lesie sporo grzybów. Opieńka w dużych ilościach lecz już wyrośnięta. Maślaki w większości robaczywe. Sporo podgrzybka brunatnego. W największej ilości kania i gąska szara. Sporadycznie gąska zielona. Gąski również w większości robaczywe (75

sezony 2008 1027-1109 dolnośląskie #11 kujawsko-pomorskie #3 lubelskie #3 łódzkie #8 lubuskie #12 małopolskie #12 mazowieckie #9 opolskie #1 podkarpackie #8 podlaskie #1 pomorskie #3 świętokrzyskie #2 śląskie #17 warmińsko-mazurskie #1 wielkopolskie #10 zachodniopomorskie #4 woj. nieokreślone #1 aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

kujawsko-pomorskie - grzybobrania od 27 paź. do 9 lis. 2008

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji