grzybiara - grzybobranie 5 lut 2016, piątek

sezony 2016 0101-0501 WP dolnośląskie #22 (11 fot.) kujawsko-pomorskie #1 lubelskie #5 (3 fot.) łódzkie #14 (11 fot.) lubuskie #3 (1 fot.) małopolskie #39 (32 fot.) mazowieckie #16 (12 fot.) opolskie #1 (1 fot.) podkarpackie #10 (6 fot.) podlaskie #2 (2 fot.) pomorskie #1 świętokrzyskie #9 (9 fot.) śląskie #72 (37 fot.) warmińsko-mazurskie #5 (1 fot.) wielkopolskie #21 (17 fot.) zachodniopomorskie #3 (2 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
© fotografia została załączona przez informatora o grzybobraniu; z pytaniem o jej wykorzystanie poza ramami systemu monitorowania występowania grzybów grzyby.pl należy kontaktować się bezpośrednio z autorem fotografii a nie ze mną (kontaktu do autora zdjęcia zwykle nie posiadam)
Witam po długiej z mojej strony braku aktywności na stronie. Zimy coś tam do tej pory było- chyba tydzień- a teraz z prawie wiosenną aurą spacerki a jakże są. Efekty dotychczas miałam zerowe, pomimo wypatrywania zimowych pociech po wszystkim co dookoła mnie rosło. Dzisiaj wracając z lasu zauważyłam coś tam na pniu ściętej topoli. No i -tu uśmiech w stronę znalezisk "BABCI" -po bliższych oględzinach okazało się że całkiem spora rodzinka dorodnych (moim zdaniem lekko sfatygowanych) uszaków. Obejrzałam, zrobiłam foto- zimowych nie zbieram- no i tyle. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i liczę dni do pierwszych kozaków- czyli kwiecień- to już całkiem blisko.
sezony 2016 0101-0501 WP dolnośląskie #22 (11 fot.) kujawsko-pomorskie #1 lubelskie #5 (3 fot.) łódzkie #14 (11 fot.) lubuskie #3 (1 fot.) małopolskie #39 (32 fot.) mazowieckie #16 (12 fot.) opolskie #1 (1 fot.) podkarpackie #10 (6 fot.) podlaskie #2 (2 fot.) pomorskie #1 świętokrzyskie #9 (9 fot.) śląskie #72 (37 fot.) warmińsko-mazurskie #5 (1 fot.) wielkopolskie #21 (17 fot.) zachodniopomorskie #3 (2 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

grzybiara - grzybobranie 5 lut 2016, piątek

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji