Skowal - grzybobranie 26 lis 2020, czwartek

sezony 2020 1116-1231 LB dolnośląskie #34 (31 fot.) kujawsko-pomorskie #14 (11 fot.) lubelskie #6 (4 fot.) łódzkie #28 (25 fot.) lubuskie #43 (39 fot.) małopolskie #43 (41 fot.) mazowieckie #55 (42 fot.) opolskie #8 (6 fot.) podkarpackie #15 (13 fot.) podlaskie #15 (14 fot.) pomorskie #47 (44 fot.) świętokrzyskie #14 (12 fot.) śląskie #101 (95 fot.) warmińsko-mazurskie #47 (43 fot.) wielkopolskie #43 (40 fot.) zachodniopomorskie #18 (16 fot.) woj. nieokreślone #1 (1 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
© fotografia została załączona przez informatora o grzybobraniu; z pytaniem o jej wykorzystanie poza ramami systemu monitorowania występowania grzybów grzyby.pl należy kontaktować się bezpośrednio z autorem fotografii a nie ze mną (kontaktu do autora zdjęcia zwykle nie posiadam)
Dzisiejsza próba pożegnania sezonu wyszła negatywnie. Wszystko przez różnicę między prognozą pogody: +3 o godz. 10 a realem -2 stopnie. Czy ktoś może wie, co można zrobić z mrożonymi grzybami: kania, rydz, zielonki, gąski niekształtne. Czy administrator zgodzi się na policzenie kilkunastu mrożonych za 1 zdrowego? Ja bym się nie zgodził. Pozdrowienia dla wszystkich grzybiarzy. Do nowego sezonu. Oszroniony skraj lasu wygląda cudownie. Szkoda słońca zakrywanego przez mgłę podnoszącą się z ziemi. Pożegnanie z lasem oszołamiające. Darz bór.
sezony 2020 1116-1231 LB dolnośląskie #34 (31 fot.) kujawsko-pomorskie #14 (11 fot.) lubelskie #6 (4 fot.) łódzkie #28 (25 fot.) lubuskie #43 (39 fot.) małopolskie #43 (41 fot.) mazowieckie #55 (42 fot.) opolskie #8 (6 fot.) podkarpackie #15 (13 fot.) podlaskie #15 (14 fot.) pomorskie #47 (44 fot.) świętokrzyskie #14 (12 fot.) śląskie #101 (95 fot.) warmińsko-mazurskie #47 (43 fot.) wielkopolskie #43 (40 fot.) zachodniopomorskie #18 (16 fot.) woj. nieokreślone #1 (1 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

Skowal - grzybobranie 26 lis 2020, czwartek

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji