Abramczyk et al. (2026)[4512] (as Cantharellus cibarius), Abromeit (1905)[2589] (as Cantharellus cibarius), Adamczyk (1996)[2591] (as Cantharellus cibarius), Adamczyk (2003)[1263], Adamczyk (2003)[1264], Adamczyk (2007)[1268], Adamczyk (2011)[1272], Adamczyk et al. (2008)[1281], Anonim (1968)[2597], Barkman & de Vries (1993)[2605] (as Cantharellus cibarius), Bartnik et al. (2015)[1300], Bartoszek & Mleczko (2019)[1301], Berdau (1876)[2608] (as Agaricus cantharellus), Borowska (1967)[2619], Borzyszkowska (2011)[1328], Brzeg et al. (2000)[2623], Bujakiewicz (1975)[2633] (as Cantharellus cibarius), Bujakiewicz (1979)[2635] (as Cantharellus cibarius), Bujakiewicz (1981)[3657] (as Cantharellus cibarius), Bujakiewicz (1982)[3658] (as Cantharellus cibarius), Bujakiewicz (1982)[3404] (as Cantharellus cibarius), Bujakiewicz (1987)[3836] (as Cantharellus cibarius), Bujakiewicz (1997)[2645], Bujakiewicz (2004)[1339], Bujakiewicz (2018)[1344] (as: C. cibarius var. cibarius), Bujakiewicz & Fiklewicz (1963)[2649] (as Cantharellus cibarius), Bujakiewicz & Fiklewicz (1965)[2651] (as Cantharellus cibarius), Bujakiewicz & Lisiewska (1983)[2652] (as Cantharellus cibarius), Celka (2002)[1357], Celka & Lisiewska (1996)[2657] (as Cantharellus cibarius), Chachuła (2018)[1365], Chachuła (2022)[4102], Chachuła (2023)[3714], Chachuła et al. (2016)[4094], Chachuła et al. (2021)[1375], Chwistek (2008)[1400], Ciechanowski et al. (2012)[4441] (as Cantharellus cibarius), Czarnecka i Janiec (2002)[1405], Damszel et al. (2020)[3736], Dobies et al. (2025)[4213] (as Cantharellus cibarius), Domański (1955)[2677], Domański et al. (1963)[2711] (as Cantharellus cibarius), Domański et al. (1967)[2712] (as Cantharellus cibarius), Domański et al. (1970)[2714] (as Cantharellus cibarius), Domański Z. (2001)[3794], Domian et al. (2025)[4107], Dominik & Pachlewski (1955)[2732] (as Cantharellus cibarius), Drewnowska et al. (2014)[1425], Fiedorowicz (2009)[1441], Fiedorowicz (2009)[1442], Fiedorowicz (2020)[1444], Fiedorowicz i in. (2000)[1446], Fijałkowski et al. (1992)[2772] (as Cantharellus cibarius), Fijałkowski et al. (1992)[2773] (as Cantharellus cibarius), Flisińska (1997)[2786] (as Cantharellus cibarius), Flisińska (2000)[3510], Flisińska (2000)[1448], Flisińska (2000)[1449], Flisińska (2000)[1450], Flisińska (2002)[1451], Flisińska (2004)[1452], Frejlak (1973)[2793] (as Cantharellus cibarius), Friedrich (2002)[1455], Friedrich (2006)[1457], Friedrich & Orzechowska (2002)[1468], Gierczyk (2022)[3842], Gierczyk et al. (2009)[1482], Gierczyk et al. (2013)[1502], Gierczyk et al. (2014)[1493], Gierczyk et al. (2015)[1491], Gierczyk et al. (2017)[1508], Gierczyk et al. (2018)[1501] (as: C. cibarius f. cibarius), Gierczyk et al. (2018)[1503], Gierczyk et al. (2018)[1509], Gierczyk et al. (2019)[1495], Gierczyk et al. (2019)[1510], Gorczak et al. (2023)[3717], Grzbek (1992)[3450], Grzbek & Janczy (1990)[3451] (as Cantharellus cibarius), Grzesiak et al. (2017)[1528], Grzesiak et al. (2017)[1533], Grzesiak et al. (2020)[1530], Grzesiak i Wolski (2014)[1531], Grzywnowicz (2001)[1534], Gumińska (1962)[2815] (as Cantharellus cibarius), Gumińska (1962)[2816] (as Cantharellus cibarius), Gumińska (1966)[2818] (as Cantharellus cibarius), Gumińska (1968)[3521] (as Cantharellus cibarius), Gumińska (1969)[2820] (as Cantharellus cibarius), Gumińska (1976)[2825] (as Cantharellus cibarius), Gumińska (1982)[2828] (as Cantharellus cibarius), Gumińska (1992)[2832] (as Cantharellus cibarius), Halama (2015)[1546], Halama & Panek (2000)[1558], Halama & Romański (2010)[1565], Hellwig (1901)[2843] (as Cantharellus cibarius), Hennings (1892)[2845] (as Cantharellus cibarius), Hoffeins et al. (2017)[1589], Hołownia (1959)[2853], Jasnowska et al. (1986)[2878], Jasnowska et al. (1993)[2877] (as Cantharellus cibarius), Jóźwiak & Wrzosek (2007/2008)[1615], Kałucka (2009)[1626], Kandefer-Szerszeń et al. (1980)[2882] (as Cantharellus cibarius), Karasiński (2016)[1641], Karasiński et al. (2015)[1643], Kasper-Pakosz & Łuczaj (2014)[1654], Kinelska & Roślik (1959)[2901], Kotowski et al. (2019)[4116] (as Cantharellus cibarius), Kozłowska et al. (2015)[1704], Kozłowska et al. (2019)[1706], Krotoski (2012)[1722], Krupa & Krupa (2000)[1724], Kryza i Puciata (2009)[1726], Kudławiec (2014)[1737], Kudławiec (2015)[1739], Kudławiec et al. (2014)[1745], Kudławiec et al. (2025)[4171] (as Cantharellus cibarius), Kujawa (2008)[1751], Kujawa (2009)[1752], Kujawa (2009a)[1753], Kujawa & Karg (1997)[2936] (as Cantharellus cibarius), Kujawa et al. (2011)[3739] (as Cantharellus cibarius), Kujawa et al. (2012)[1800], Kujawa et al. (2013)[1796], Kujawa et al. (2015)[1778], Kujawa et al. (2016)[1798], Kujawa et al. (2019)[1779], Kujawa et al. (2023)[3757], Kujawa et al. (2026)[4449] (as Cantharellus cibarius), Lisiewska (2000)[1838], Lisiewska (2006)[1840], Lisiewska & Płaczek (1993)[2983] (as Cantharellus cibarius), Ławrynowicz (1973)[2994] (as Cantharellus cibarius), Ławrynowicz (2000)[1858], Ławrynowicz (2001)[1859], Ławrynowicz (2001)[1860], Ławrynowicz & Stasińska (2000)[1871], Ławrynowicz & Szkodzik (2002)[1872], Ławrynowicz et al. (2001)[1867], Ławrynowicz et al. (2002)[1863], Ławrynowicz et al. (2009)[1874], Ławrynowicz et al. (2009)[1868], Ławrynowicz i in. (2002a)[1864], Ławrynowicz i in. (2004)[1866], Łuszczyński (1997)[3004] (as Cantharellus cibarius), Łuszczyński (1998)[3005] (as Cantharellus cibarius), Łuszczyński (2000c)[1885], Łuszczyński (2001)[1886], Łuszczyński (2007)[1896], Łuszczyński (2008)[1898], Łyczek & Domian (2010)[1930], Łyczek et al. (2006)[1929], Maciejczyk et al. (2015)[1931], Maj (1999)[3008] (as Cantharellus cibarius), Mleczko (2004)[1956], Mleczko & Beszczyńska (2015)[1961], Namysłowski (1914)[3031] (as Cantharellus cibarius), Narkiewicz (1997)[1984], Narkiewicz (1998)[3860], Narkiewicz (2001)[1993], Narkiewicz (2011)[1997], Nespiak (1970)[3782], Olesiński & Wojewoda (1985)[3069], Orłoś (1965)[3077], Pfuhl (1896)[3460], Pietras et al. (2016)[2079], Pietras et al. (2025)[4505] (as Cantharellus cibaruis), Piętka et al. (2012)[2100], Piskorski (2021)[2104], Radwańska-Paryska & Paryski (1973)[3808], Ronikier (2012)[2144], Rudawska et al. (2022)[4082], Rudnicka-Jezierska (1962)[3157], Rudnicka-Jezierska (1963)[3158], Rudnicka-Jezierska (1965)[3160], Salamaga & Slusarczyk (2014)[2188], Skirgiełło & Lisiewska (1996)[3758], Skorupski et al. (2011)[2195], Sobczak (2023)[4091], Stala & Sokół (2013)[3239], Stasińska (2000)[2220], Stasińska (2004)[3413], Stasińska & Sotek (2016)[2255], Stasińska & Sotek (2017)[2256], Stasińska & Sotek (2020)[2257], Stasińska et al. (2024)[3924], Stecki (1910)[3601], Sumorok et al. (2008)[2283], Sumorok et al. (2013)[2284], Szczepkowski et al. (2008)[2347], Szczepkowski et al. (2010)[2349], Szczepkowski et al. (2011)[2348], Szpotkowski (2010)[2372], Ślusarczyk (2019)[2393], Ślusarczyk (2021)[2400], Ślusarczyk (2022)[3711] (as Cantharellus cibarius), Ślusarczyk (2026)[4405] (as Cantharellus cibarius), Trocha et al. (2012)[2415], Wilga (1997)[3343], Wilga (2000)[2432], Wilga (2001a)[2434], Wilga (2002)[2437], Wilga (2004)[2442], Wilga (2004)[2445], Wilga (2004)[2444], Wilga (2004)[2443], Wilga (2004)[2441], Wilga (2004)[2440], Wilga (2005)[2448], Wilga (2005c)[2449], Wilga (2008)[2456], Wilga (2016)[3812], Wilga & Ciechanowski (2007)[2470], Wilga & Wantoch-Rekowski (2008)[2471], Wilga & Wantoch-Rekowski (2011)[2475], Wilga & Wantoch-Rekowski (2019)[2488], Wilga & Wantoch-Rekowski (2025)[4070], Wilga et al. (1998)[3346], Wilgan et al. (2020)[4088], Wojewoda (1960)[3356] (as Cantharellus cibarius), Wojewoda (1965)[3361] (as Cantharellus cibarius), Wojewoda (1977)[3781], Wojewoda (2000)[2637], Wojewoda et al. (2004)[2537], Wojewoda et al. (2016)[2542], Zabłocka (1948)[3431], Żurawlew (2014)[2580]