Wpisy GRej - 2016r.w ATPOL CA36

statusy wpisu znaleziska (i kolor tła nagłówka w zestawieniach)

Na etapie edycji przez zgłaszającego:
• przygotowywany - w trakcie edycji przez zgłaszającego, pokazywany tylko jemu i widoczny w zestawieniu dla kustoszów,
• gotowy - edycja zgłoszenia zakończona, widoczny dla wszystkich,
Na etapie obecności w bazie GRej:
• przyjęty - do bazy GRej ale niezweryfikowany, widoczny dla wszystkich,
• zweryfikowany - sprawdzone oznaczenie i poprawność formalna, widoczny dla wszystkich,
• odrzucony - z wadami, widoczny dla zgłaszającego i kustoszów, może na prośbę zgłaszającego wrócić do statusu 'przygotowywany',
• w koszu - usunięty, widoczny dla kustoszów, technicznie możliwe przywrócenie lub trwałe usunięcie.
id zgłaszający data zgłoszenia
status wpisu
ID 279 139 Mirosław Wantoch-Rekowski 8 kwi 2016
-zweryfikowany-
oznaczenie: Hebeloma sordidum
lokalizacja: Górczyn, pow. pucki, woj. pomorskie, CA36
data zbioru: 8 wrz 2013
sielisko, podłoże, sposób wzrostu: sosna, brzoza, buk, olsza, ziemia, kilka owocników
leg. det. Mirosław Wantoch-Rekowski
eksykat: BGF/BF/MWR/130908/0007
uwagi: fot.593083
fot.593088 [notatka: [bf:593082]] [fotografie: tak]
ID 279 148 Mirosław Wantoch-Rekowski 8 kwi 2016
-zweryfikowany-
oznaczenie: Mycena amicta
lokalizacja: Górczyn, pow. pucki, woj. pomorskie, CA36
data zbioru: 8 wrz 2013
sielisko, podłoże, sposób wzrostu: las sosnowy z domieszka liściastych, ziemia, kilka owocników
leg. Mirosław Wantoch-Rekowski, det. B. Gierczyk
eksykat: BGF/BF/MWR/130908/0006
uwagi: fot.593137 [notatka: [bf:593136]] [fotografie: tak]
ID 279 379 Mirosław Wantoch-Rekowski 13 kwi 2016
-zweryfikowany-
oznaczenie: Inocybe ochroalba
lokalizacja: Górczyn, pow. pucki, woj. pomorskie, CA36
data zbioru: 8 wrz 2013
sielisko, podłoże, sposób wzrostu: sosna, brzoza, buk, olsza, ziemia, kilka owocników na dwóch stanowiskach
leg. Mirosław Wantoch-Rekowski, det. B. Gierczyk
eksykat: BGF/BF/MWR/130908/0001
uwagi: fot.593055 [notatka: [bf:593054] [bf:593034]] [fotografie: tak]
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji