podkarpackie - grzybobrania od 7 gru. do 31 gru. 2015

sezony 2015 1207-1231 dolnośląskie #10 (8 fot.) kujawsko-pomorskie #5 (3 fot.) lubelskie #4 (2 fot.) łódzkie #7 (3 fot.) lubuskie #1 małopolskie #7 (5 fot.) mazowieckie #8 (4 fot.) opolskie #3 (3 fot.) podkarpackie #2 świętokrzyskie #1 (1 fot.) śląskie #27 (14 fot.) warmińsko-mazurskie #2 wielkopolskie #14 (14 fot.) zachodniopomorskie #2 woj. nieokreślone #1 aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
Po zalogowaniu jest tu pokazany plan województwa z naniesionymi miejscowościami doniesień.
pow. ropczycko-sędziszowski
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
7 gru 2015, poniedziałek
kaga 2015.12.7 16:21

mm — ok. 0 na godzinę
Kilkudziesięciokilometrowy spacer po różnych zadrzewieniach - nie udało się znaleźć choćby jednego grudniowego grzyba jadalnego (uległy całkowitej erozji?). Napotkałem jednak sporo niejadalnych - niektóre młode. Zatem ostatnie moje tegoroczne grzyby zebrałem 23.11. br.: 14 świeżych kań oraz 3 kg brunatnych podgrzybków (trafiłem na gąski, lecz tych nie zbieram).

pow. brzozowski
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
31 gru 2015, czwartek
grzybiarz amator 2015.12.31 10:51

mm — ok. 0 na godzinę
Najserdeczniejsze zyczenia z okazji nadchodzacego nowego roku 2016 dla wszystkich zakręconych grzybiarzy, zbioru takiego, lub troszke lepszego jak w tym roku życzy grzybiarz amator

sezony 2015 1207-1231 dolnośląskie #10 (8 fot.) kujawsko-pomorskie #5 (3 fot.) lubelskie #4 (2 fot.) łódzkie #7 (3 fot.) lubuskie #1 małopolskie #7 (5 fot.) mazowieckie #8 (4 fot.) opolskie #3 (3 fot.) podkarpackie #2 świętokrzyskie #1 (1 fot.) śląskie #27 (14 fot.) warmińsko-mazurskie #2 wielkopolskie #14 (14 fot.) zachodniopomorskie #2 woj. nieokreślone #1 aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

podkarpackie - grzybobrania od 7 gru. do 31 gru. 2015

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji