Yaga - grzybobranie 17 lis 2022, czwartek

sezony 2022 1114-1231 LS dolnośląskie #21 (21 fot.) kujawsko-pomorskie #4 (4 fot.) lubelskie #18 (15 fot.) łódzkie #13 (10 fot.) lubuskie #28 (27 fot.) małopolskie #38 (37 fot.) mazowieckie #43 (40 fot.) opolskie #5 (5 fot.) podkarpackie #20 (16 fot.) podlaskie #2 (2 fot.) pomorskie #4 (3 fot.) świętokrzyskie #5 (5 fot.) śląskie #78 (70 fot.) warmińsko-mazurskie #9 (9 fot.) wielkopolskie #34 (31 fot.) zachodniopomorskie #21 (20 fot.) zagranica #1 (1 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
© fotografia została załączona przez informatora o grzybobraniu; z pytaniem o jej wykorzystanie poza ramami systemu monitorowania występowania grzybów grzyby.pl należy kontaktować się bezpośrednio z autorem fotografii a nie ze mną (kontaktu do autora zdjęcia zwykle nie posiadam)
Witajcie :). Pożegnalny spacerek z grzybami rurkowymi, a i z ciekawości co jeszcze rośnie i co już urosło. Najwytrwalsi na placu boju trwają, czyli nieugięty pieprznik trąbkowy. Tym razem w bukach sobie urósł i tam też pozostał, ale jeden prawdziwek do koszyka wskoczył. W borze sosnowym i modrzewiach kilka podgrzybków, maślaki żółte i zwyczajne, gołąbek zielonawofioletowy i śliczny, zdrowy borowik :). Łycznik późny już się pojawił jak i ucho bzowe. Coś się kończy, a coś się zaczyna, także spacery nadal będą, czy są grzyby, czy ich nie ma. Pozdrowienia dla Was :).
sezony 2022 1114-1231 LS dolnośląskie #21 (21 fot.) kujawsko-pomorskie #4 (4 fot.) lubelskie #18 (15 fot.) łódzkie #13 (10 fot.) lubuskie #28 (27 fot.) małopolskie #38 (37 fot.) mazowieckie #43 (40 fot.) opolskie #5 (5 fot.) podkarpackie #20 (16 fot.) podlaskie #2 (2 fot.) pomorskie #4 (3 fot.) świętokrzyskie #5 (5 fot.) śląskie #78 (70 fot.) warmińsko-mazurskie #9 (9 fot.) wielkopolskie #34 (31 fot.) zachodniopomorskie #21 (20 fot.) zagranica #1 (1 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

Yaga - grzybobranie 17 lis 2022, czwartek

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji